Δικτυακό Μάρκετινγκ - MLM: Οφέλη για μια επιχείρηση από το σπίτι

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Οφέλη για μια επιχείρηση από το σπίτι




Υπάρχουν μια σειρά από λόγοι που εξηγούν την πρόσφατη τάση των ανθρώπων που επιλέγουν να λειτουργήσουν μια επιχείρηση από το σπίτι. Ειδικότερα, η ευκαιρία του να είναι αφεντικό του εαυτού τους παρουσιάζει πολλά πλεονεκτήματα στον τρόπο ζωής, όπως περισσότερο χρόνο και ευελιξία για τη βελτίωση της ισορροπίας εργασίας - προσωπικής ζωής, ενώ οι υψηλές εισοδηματικές δυνατότητες και τα σημαντικά φορολογικά πλεονεκτήματα μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της οικονομικής
ελευθερίας και της σταθερότητας. Επιπλέον, οι εξελίξεις στην τεχνολογία, κυρίως το διαδίκτυο και το κινητό τηλέφωνο έχοντας καλύτερη επικοινωνία, καθιστούν το γραφείο στο σπίτι πιο πρακτικό, ιδιαίτερα για εκείνους που περνούν αρκετές ώρες στην μετακίνηση.
Σε αυτό το κεφάλαιο θα συζητήσουμε τα οφέλη των επιχειρήσεων από το σπίτι ,στο μοντέλο του ΔΜ ,μιας και είναι όλο και πιο δημοφιλής και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες όλων των εποχών. Μερικά από τα οφέλη αυτά περιλαμβάνουν:
  • Δημοσιονομική ελευθερία
  • Υψηλές Επιχειρηματικές Ευκαιρίες Εισοδήματος
  • Να είστε αφεντικό του εαυτού σου
  • Επιτυχία με γνώμονα τη βιομηχανία
  • Σημαντικά φορολογικά πλεονεκτήματα
  • Χαμηλού οικονομικού ρίσκου
  • Ελεύθερη Ώρα
  • Κερδίζοντας εμπειρία Επιχειρηματία
Υπάρχουν πολλά επιπρόσθετα οφέλη για να ενταχθεί κάποιος σε μια εταιρεία ΔΜ ,που συχνά παραβλέπονται αρχικά. Όταν μπήκα πρώτη φορά στην βιομηχανία του ΔΜ δεν είχα καμία εμπειρία στη διαχείριση  επιχειρήσεων, αφού ποτέ δεν ανήκα σε μια επιχείρηση πριν. Η εκπαίδευση και η κατάρτιση που έλαβα ως μέρος της αρχικής επένδυσης μου ήταν ανεκτίμητη! Σε αντάλλαγμα για μια χαμηλή επένδυση απέκτησα τόσο τη γνώση και την εμπειρία που απαιτείται για τη λειτουργία μιας επιχείρησης. Στην πραγματικότητα, αμέσως μετά την έναρξη της πρώτης επιχείρησης μου ΔΜ, ξεκίνησα μια σειρά από άλλες άσχετες επιχειρηματικές δραστηριότητες, λαμβάνοντας όμως πάντα υπόψη την εκπαίδευση μου και της γνώση που έλαβα από την ένταξη μου στον κλάδου του ΔΜ.
Η προσωπική ανάπτυξη που μπορείτε να αποκτήσετε από τη λειτουργία μιας επιχείρησης από το σπίτι είναι σίγουρο ότι θα σας ανταμείψει στην πορεία. Μπορείτε πολύ γρήγορα να ανακαλύψετε τις αδυναμίες σας, αλλά με τη σωστή εκπαίδευση και καθοδήγηση αυτές μπορούν να μετατραπούν σε πλεονεκτήματα, τα οποία και πάλι μπορούν να ωφελήσουν όλους τους τομείς της ζωής σας και όχι μόνο την επιχείρησή σας.
Το δίκτυο των συνεργατών σε μια εταιρεία ΔΜ είναι ανεκτίμητο. Σε πολλές ομάδες , υπάρχει ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων, όπως  ιατρικό προσωπικό, ακαδημαϊκοί γιατροί, μηχανικοί, τεχνίτες, από το λιανικό εμπόριο, τη διοίκηση, εκπαιδευτικοί, μαθητές , φωτογράφοι, επαγγελματίες αθλητές, προσωπικοί εκπαιδευτές, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, λογιστές, δικηγόροι, γονείς και πολλά άλλα . Όπως μπορείτε να φανταστείτε έχοντας ένα στενό δίκτυο των ατόμων με τέτοιες ικανότητες υπάρχουν πολλά οφέλη που εκτείνονται σε διάφορες πτυχές της ζωής σας εκτός της επιχείρησής σας. Για να δείτε το ευρύ φάσμα των δεξιοτήτων και γνώσεων που κάνει την ομάδα να είναι καταπληκτική. Είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να φανταστείτε το είδος των συνομιλιών που μοιραζόμαστε σε κοινωνικές εκδηλώσεις μας. Φυσικά σε ένα δίκτυο ειδικευμένων συναδέλφων σημαίνει ότι υπάρχει πάντα κάποιος που θα καλέσει για συμβουλές σε οποιοδήποτε τομέα της τεχνογνωσίας.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παίρνουν μέρος σε εταιρείες ΔΜ και βασίζονται αποκλειστικά στην οικονομική πτυχή της επιχείρησης, αυτό που αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν είναι τα πρόσθετα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν πολύ πέρα ​​από αυτό. Σας ενθαρρύνω να διευρύνετε το μυαλό σας και να επωφεληθείτε πλήρως από τα οφέλη μιας επιχείρησης από το σπίτι.

ΔΜ:Δικτυακό Μάρκετινγκ

Δείτε επίσης:

Τι είναι το Δικτυακό Μάρκετινγκ (MLM) με απλά λόγια! 

Γιατί να Ασχοληθείτε με το MLM;