Δικτυακό Μάρκετινγκ - MLM: Να είστε αφεντικό του εαυτού σας

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Να είστε αφεντικό του εαυτού σας




H εργασία από το σπίτι σας επιτρέπει να είστε αφεντικό του εαυτού σας, να κερδίζετε ότι πραγματικά αξίζετε και να έχετε την ευελιξία να επιλέγετε τις ώρες σας. Γιατί πρέπει να υπάρχει περιορισμός στο ποσό του εισοδήματος που κερδίζετε; Γιατί πρέπει να περνάτε ώρες  στην καθημερινή σας μετακίνηση , όταν δεν έχετε να :
 
επιλέξτε το δικό σας εισόδημα ,

τις δικές σας ώρες, 

το περιβάλλον εργασίας σας ,

ή τα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ;


Ως υπάλληλος ανακάλυψα ότι δεν έχει σημασία πόσο σκληρά εργάζεστε, δεν μπορείτε ποτέ να πληρωθείτε αυτό που πραγματικά αξίζετε. Το αφεντικό σας θα λάβει πάντα ένα
ποσοστό από τα κέρδη σας. Επιλέγοντας μια επιχείρηση με βάση το σπίτι, δεν υπάρχει όριο στο πόσο μπορείτε να κερδίσετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μικρό κομμάτι της εκπαίδευσης σας και τη δέσμευσή σας να τεθεί σε εφαρμογή και εσείς θα μπορέσετε να είστε στο δρόμο προς την οικονομική ελευθερία.

Όντας αφεντικό του εαυτού έχετε την δυνατότητα επιλογής των ωρών εργασίας σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια ελευθερία χρόνου, όπου μπορείτε να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τους φίλους σας, την οικογένεια σας και να απολαύσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την καθημερινή σας μετακίνηση ή το άγχος να κολλήσετε στην κίνηση. Εργασία από το σπίτι σημαίνει ότι δεν χάνετε άσκοπες ώρες μέσα στην ημέρα και κερδίζετε χρόνο από τη ζωή σας.

Όντας αφεντικό του εαυτού σας , σας επιτρέπετε να σχεδιάσετε και να εργαστείτε σε ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον, το οποίο περιβάλλεται από τους ανθρώπους και πράγματα που αγαπάτε. Μπορείτε να παίξετε την αγαπημένη σας μουσική, να φορέστε πιο άνετα ρούχα και ακόμη καλύτερα, να κάνετε διαλείμματα, όταν εσείς θέλετε.
Αν λειτουργείτε μια επιχείρηση με βάση το  σπίτι, όχι μόνο δεν θα έχετε αφεντικό πάνω από το κεφάλι σας αλλά δεν θα ανησυχείτε αν αυτό το μήνα θα σας πληρώσουν ή όχι. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε με ποιους θα συνεργαστείτε και να θέσετε στόχους στο πόσα θα κερδίσετε.

Η δέσμευση της δημιουργίας μιας επιχείρησης από το σπίτι πρέπει να είναι δυνατή για να πετύχετε, Το σίγουρο όμως είναι ότι στην πορεία το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

 Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην την απολαύσουμε. Η οικονομική ελευθερία και η ελευθερία του χρόνου θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.

Δείτε επίσης :

Τι είναι το Δικτυακό Μάρκετινγκ (MLM) με απλά λόγια! 

Τα 6 βασικά βήματα