Δικτυακό Μάρκετινγκ - MLM: Τρενάκι Συναισθημάτων !

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Τρενάκι Συναισθημάτων !



Κάθε νέος διανομέας στο Δικτυακό Μάρκετινγκ περνάει από αυτό.
Θα το περάσετε και εσείς.
Κάθε εκατομμυριούχος το πέρασε.
Θα το περάσετε και εσείς.
Αυτός είναι ο πρώτος λόγος που οι περισσότεροι διανομείς εγκαταλείπουν το ΔΜ. Όλοι οι νέοι διανομείς περνάνε από αυτήν την πρόκληση.
Θα το περάσετε και εσείς αν δεν το έχετε ήδη περάσει. Το αποκαλούμαι ‘’ το συναισθηματικό τρενάκι του Δικτυακού Μάρκετινγκ ‘’ και μπορεί να είναι μια
ενδιαφέρουσα βόλτα κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης σας με το ΔΜ. Κάποια στιγμή μπορεί να αισθάνεστε γίγαντας και κάποια στιγμή ένα μυρμήγκι. Και όλα αυτά εξαιτίας των συναισθημάτων σας και της απογοήτευσης σας.
Θα απογοητευτείτε από ανθρώπους , και ότι σκέφτεστε θα συμβαίνει, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την επιχείρηση σας στο ΔΜ.
Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν την συναισθηματική φόρτιση αυτής της δουλειάς και το σίγουρο είναι ότι τα συναισθήματα σας θα δοκιμαστούν ,αλλά και πάλι δεν έχει να κάνει με την επιχείρηση σας. Είναι έμφυτο το να είσαι επιχειρηματίας και να ξεκινάς οποιαδήποτε επιχείρηση. Πρέπει να μάθετε όταν πέφτετε χαμηλά να μην αισθάνεστε ότι πέσατε και όταν είσαστε στα ψηλά ότι δεν καβαλήσατε το καλάμι. Αυτό θα σας κάνει να καλλιεργήσετε μια συναισθηματική ισορροπία που θα επιφέρει στην επιχείρηση σας μια σταθερότητα κατά την λειτουργία της.
Τα αρχικά της λέξης ΔΑΣΣ αφορούν τον χρυσό κανόνα της επιτυχίας στο ΔΜ, και αυτό σημαίνει :
Διαχείριση των Αρνητικών Συναισθημάτων Σας!
Στο Δικτυακό Μάρκετινγκ όλα έχουν να κάνουν με την διαχείριση αυτών που προσπαθούν να σας διαχειριστούν! Όλα με αυτά που προσπαθούν να σας ελέγξουν. Έχουν να κάνουν με την διεύθυνση αυτών που προσπαθούν να διευθύνουν εσάς και την επιχείρησή σας.
Και καλό είναι να  καταλάβετε αυτό :

Όποιος έχει τον έλεγχο των συναισθημάτων σας - θα ελέγχει και την επιχείρησή σας .


Ακούτε ;


Όποιος έχει τον έλεγχο των συναισθημάτων σας - θα ελέγχει και την επιχείρησή σας .


ΕΙΣΤΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ !

Εμπόδια σίγουρα θα υπάρξουν και θα δημιουργήσουν μεγάλη απογοήτευση και αποθάρρυνση και δεν πρέπει να τα αφήσουμε να μας επηρεάσουν μακροπρόθεσμα. Σίγουρα θα πέσουμε λιγάκι ,άνθρωποι είμαστε. Αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα της δουλειάς ,αλλά είναι για το καλό μας. Κάθε εμπόδιο για καλό! Κάθε εμπόδιο που ξεπερνάμε είναι προς όφελος μας. Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις λένε. Και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα όταν κάνεις τρεις καινούργιους διανομείς οι οποίοι δεν τα καταφέρνουν. Όλα τα αρνητικά συναισθήματα είναι προσωρινά , και θα υποχωρήσουν .
Υπάρχουν φυσικά και οι εξαιρέσεις , αλλά είναι πολύ λίγες .   

Οι περισσότεροι νέοι διανομείς MLM περνάνε μέσα από μια μυριάδα συναισθημάτων τον πρώτο χρόνο , και οι περισσότεροι δεν μαθαίνουν ποτέ να τα ελέγχουν . Πρέπει να αποφασίσετε ποια από τα συναισθήματα σας ,θα κρατήσουν για 3 ώρες, και ποια κρατήσουν για 3 λεπτά. Αυτό που θα σας καταβάλλει για μια εβδομάδα θα σας καταβάλλει και για μια μέρα. Αυτό που θα σας καταβάλλει για έναν μήνα μπορεί να σας καταβάλλει και για μια εβδομάδα ή λιγότερο. Δώστε έμφαση στο να μεταβάλλετε τα συναισθήματα σας γρήγορα. Κάθε αρνητικό συναίσθημα πρέπει γρήγορα να αντικαθίσταται με ένα θετικό.


·        Πώς διαχειριζόμαστε τις ‘’πτώσεις’’ μας που θα αντιμετωπίσουμε σε αυτήν την επιχείρηση.

·        Μιλήστε με τους αναδόχους σας στο πως χειριζόμαστε τα αρνητικά συναισθήματα.

·       Διαβάστε βιβλία σχετικά με το ΔΜ και μάθετε νέες ιδέες και προοπτικές ανάπτυξης

·        Αναρωτηθείτε τι μπορεί να κερδίσω από αυτό ;

·        Να ξέρετε ότι αυτός που είναι να μείνει στην επιχείρηση σας, θα μείνει.

·        Αυτός που είναι να εγκαταλείψει , θα εγκαταλείψει.

·        Αφήστε τον εαυτό σας να πονέσει και να μάθει και αποκτήστε γνώση από τις εμπειρίες των άλλων.

·        Συνεχίστε γοργά την εργασία σας ,με σκοπό να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

Συνεχίστε να φέρνετε στο μυαλό σας τις ιστορίες επιτυχίας των ανθρώπων που τα κατάφεραν και πάρτε παράδειγμα τις τακτικές τους, τις στρατηγικές τους και τα πιστεύω τους. Στη συνέχεια αντιγράψτε τον τρόπο τους και τις μεθόδους τους. Πρέπει να μάθετε να κοντρολάρετε τα συναισθήματα σας σε ένα ποσοστό 80% διότι αυτό είναι και το ποσοστό που θα καθορίσει την επιτυχία σας κατά το ξεκίνημα σας στο Δικτυακό Μάρκετινγκ.

Δείτε επίσης :

Βιβλιοπρόταση - Ο Κανόνας 80 / 20